Welkom

We bieden doorlopend een grote selectie kwaliteitsvolle sportpaarden aan.

Vanwege goede contacten in binnen en buitenland kunnen wij u paarden aanbieden van internationale kwaliteit met de volledige service. Al onze paarden zijn met zorg opgeleid en zijn veterinair gezond verklaard.

Ons doel is om u te voorzien van het ideale paard dat bij u past. Training en coaching voor de beginperiode na de verkoop behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk de accommodatie

Fokkerij

De merries zijn door de jaren heen zorgvuldig geselecteerd. Naast Nederlands bloed is er ook veel Duits bloed aanwezig in de fokkerij van De Jong Horses.

Elk jaar worden bij ons veulens geboren van tophengsten, deze worden zorgvuldig gekozen op exterieur, kwaliteit, karakter en gezondheid.

Door de fokkerij niet te grootschalig op te zetten krijgen alle paarden de persoonlijke aandacht die zij verdienen en kunnen ze optimaal opgroeien. Hierdoor zijn de opgroeiende veulens goed in de hand en zeer vertrouwd.

Meer over fokkerij

Verkoop

Wij zijn een actief, professioneel paardenbedrijf dat zich internationaal bezig houdt met de verkoop van paarden.

Bij De Jong Horses staan talentvolle paarden van verschillende bloedlijnen en prijsklassen te koop. Ook bieden we een selectie van zelf gefokte veulens en jonge paarden aan.

Door een goede internationale klantenkring hebben wij de beschikking over een ruime collectie jonge dressuur paarden. Hierdoor zijn er doorlopend jonge paarden in de verkoop.

Bekijk verkoop paarden

Te koop

Maracana x Bailamos Biolley

Geboortedatum Maracana x Bailamos Biolley
Geboortedatum 10-03-2021
Geslacht hengst
Niveau onbeleerd
Stokmaat 166
Type dressuurpaard
Kleur vos
Bekijk paard

Iconic B x Havidoff

Geboortedatum Iconic B x Havidoff
Geboortedatum 19-05-2020
Geslacht ruin
Niveau onbeleerd
Stokmaat 171
Type dressuurpaard
Kleur bruin
Bekijk paard