Johnson X Dolany

Jeetje 3 jaar geleden alweer!! Wat is ze veel veranderd en wat heeft ze een super ontwikkeling gemaakt. Nog steeds iedere dag blij dat we dit paard gekocht hebben.


Marijn van Domburgh

Ibra aka bram- Dreamboy

Hoi aniek,


Ik dacht stuur je weer eens een update. Vorige week is hij mee geweest voor zijn 2de wedstrijd en wat is het een topper!! 


Ik ben zo blij met dit paard, hij gaat voor je door het vuur. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is liep hij naar 220 en 216,5 punt. Het is elke dag weer een plezier om met hem te werken en in de omgang is het een enorme knuffel.


Groetjes Sylvana

El Capone x Kigali

Hey nou ze doet het echt kei goed onder het zadel zijn heel blij met der. Groetjes William

Josh

Hey Hey

Ik wou na lange tijd toch nog even laten weten hoe blij ik nog altijd ben met mijn aankoop bij jou vorig jaar in mei. Josh is nu 3,5 en doet het super! We zijn nu dikke drie maanden echt aan het werk en het gaat vlot. Hij leert heel gemakkelijk en is helemaal maar dan ook helemaal niets stout... hij is beetje kijkerig soms maar springt niets weg en je kan gwn blijven rijden...  waar ik nog altijd zo tevreden over ben is de manier hoe jullie hem zadelmak hebben gemaakt! Gewoon fantastisch! Je weet nooit op  voorhand hoe een paard zijn karakter is maar hij is volgens mij zo wijs omdat jullie hem zoveel vertrouwen hebben gegeven bij het opleren... Hij heeft echt niets verkeerd gedaan, geen bok, niet gaan lopen echt niets. En het super fijne is dat hij stil staat bij opstappen en doodleuk even blijft stilstaan alsof dit de normaalste zaak vd wereld is. Super leuk. Op de foto is het ons 2de wedstrijd op licht 1 niveau en ook dat gaat vlotjes... Als we nog veel kilometers maken komt het echt super goed! Nogmaals dankjewel ! Als ik ooit nog een paard zoek bij jij mijn eerste adres!

Groetjes Lina vanuit België en super fiere eigenaar van Josh! 

Kalegro - negro x future

Hey,


Kalegro gaat super! Hij is super braaf en doet het zo goed. Toppertje is het, ik ben er zo blij mee !